top of page
  • Skribentens bildPeter Lindberg

Följ med på vår resa

Uppdaterat: 6 dec. 2023


Nu har vi drivit det här projektet på fulltid i snart fyra år. Många betydelsefulla kliv har tagits i rätt riktning men det är lång väg kvar. Att bygga ett bolag kring en innovation som ännu inte är färdigutvecklad är… en utmaning. Men det har ju lyckats förr! Och vi tror så väldigt starkt på vår idé, att den är en riktig möjliggörare som kan påverka vår planet på så många positiva sätt när vi kan realisera våra projekt i stor skala. Så vi kämpar på!

Även om vi är många som delar övertygelsen att våra projekt ska bli verklighet så kan det ibland kännas ensamt. Och ibland märker vi att det är svårt att förstå exakt vad det är vi vill genomföra. Därför bjuder vi in dig som är intresserad att följa vår resa i stort och smått, i den här bloggen!


Vi märker att vår planerade verksamhet blir mer och mer uppmärksammad. Det finns helt klart en nyfikenhet för det vi gör!

Vi är hungriga på att få informera om verksamheten i stort och smått men även reflektera över miljö, klimat, geopolitik och teknik. Här kommer vi dela med oss av framsteg, utmaningar, spännande möten och dialoger som vi har, resultat från provmätningar, trender i omvärlden som påverkar våra projekt och mycket annat.

Vi märker ju att vår planerade verksamhet blir mer och mer uppmärksammad. Det finns helt klart en nyfikenhet för det vi gör. Eftersom vår metod är ett oprövat kort här i Östersjöområdet får vi både bra och dålig kritik, både ris och ros, och vi känner att vi behöver få chans att informera och berätta vår version av det här fantastiskt intressanta projektet. I ett antal artiklar under hösten har vår planerade verksamhet satts under en granskande lupp. Vi tycker att kritisk granskning är bra, det leder till utveckling och hjälper oss komma framåt. Men det är viktigt att skilja på argumenten. De artiklar som skrivits om oss så här långt har inte på något vis varit orättvisa eller enbart kritiska men vi anser ändå att det är viktigt att vi fritt kan lägga fram vår sida av saken. Om ni vill veta mer om de olika argument som lyfts fram kan ni läsa vad jag skrev på LinkedIn nyligen:


Vi tycker det ska bli roligt att få börja blogga, häng med på resan och prenumerera på vår blogg!

Scandinavian Ocean Minerals fartyg

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page